« Erbjudande från MonaLisaOfBlogging | Main | Det självklara »

juni 21, 2005

Öppen affärskod

Det känns som att halva Internet redan hunnit skriva om och kommentera Business Weeks artikel The Power of Us. Jag väljer därför att saxa från det inlägg som jag tycker bäst sammanfattar artikeln (och som själv saxar från artikeln):

"'Most telling, traditional companies, from Procter & Gamble Co. to Dow Chemical Co., are beginning to flock to the virtual commons too. The potential benefits are enormous. If companies can open themselves up...

...to contributions from enthusiastic customers and partners, that should help them create products and services faster, with fewer duds -- and at far lower cost, with far less risk.'

Welcome to the world of Open Source Marketing!"

(Källa: Modern Marketing:"Business Week Loves People Power")

juni 21, 2005 | Permalink

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83421656c53ef00d8347fdec969e2

Listed below are links to weblogs that reference Öppen affärskod:

Comments

Tack för länktipset. Och en BTW-kommentar:

Jag tror ganska långt ifrån halva internet har läst artikeln. Kanske t o m rätt få av Business Weeks läsare. Och det är vad vi i kommunikationsvärlden måste lära oss att förstå. Att trots att det känns som om alla har samma information runt oss så är det så otroligt långt ifrån det. Hur många av våra vänner vet egentligen vad en blog är?

Passar på att länka till min senaste post om just det: http://melin.typepad.com/lcpm/2005/06/everybody_is_st.html

Posted by: Hans Eric Melin | 22 jun 2005 12.08.59

Hej Hans Eric

Tack själv för din kommentar och tipset om ditt inlägg!

Du har rätt. Halva Internet har inte läst artikeln. Det var mer ett överdrivet uttryck för min känsla över att ha missat flera intressanta diskussioner om artikeln eftersom jag inte varit online dagarna runt dess publicering. ;-)

Jag håller också med dig att vi ofta har en övertro på att det vi skriver om är lika intressant/roligt/lätt att förstå/etc. för läsaren som för oss själva. Det är definitivt något som vi alla måste tänka på.

Att CS sätter bloggar på sin utelista säger mer om CS än om bloggar ...

Posted by: Mattias Durnik | 30 jun 2005 07.56.16