« Permission Marketing grunden till Googles framgång, menar Godin | Main | Word of Mouth viktigt för småföretagare »

mars 14, 2006

Godbitar från WOM(M)-världen

Under den tid som jag inte har hunnit att publicera några nya inlägg har det hunnit att hända massor inom Word of Mouth (WOM) och Word-of-Mouth Marketing (WOMM). Här följer några av de saker som jag har fastnat för:

För dig som arbetar med Word of Mouth Marketing finns det numera en uppsjö med rapporter och studier med intressanta tips och nya idéer. Phelon Group har publicerat en rapport som riktar in sig på B2B: How B2B Marketers Shape, Measure and Leverage the Power of “Word of Mouth” for Increased Revenue Growth (kräver registering). [Via The Womnibus]

Walter Carl har skrivit ett inlägg som är väl värt att läsa: Do You Believe? A Social Critique of Organized Peer-to-Peer and WOM Marketing Efforts and Its Practical, Business Implications.

WOMMA introducerar sin telefonkonferensserie WOM Wednesday. Det kostar att delta men för den marknadsförare som planerar att implementera ett WOMM-program kan det vara väl investerade pengar. I morgon står Jackie Huba och Ben McConnell för kunskapsutdelningen. Läs mer här.

Silverman vs. Trout: Het debatt om Word of Mouth mellan två marknadsföringsgiganter. Läs först Jack Trouts kolumn på Forbes.com här. Läs sedan Geroge Silvermans svar på Trout kolumn här.

mars 14, 2006 | Permalink

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83421656c53ef00d8355de5ea69e2

Listed below are links to weblogs that reference Godbitar från WOM(M)-världen:

Comments