« Dags igen för e-postmarknadsföringskonferens | Main | Så ser ett amerikanskt internetmarknadsföringsbolag på e-postmarknadsföring i Europa »

februari 16, 2007

Problem med att få fram nyhetsbrevet trots att ni (tror att ni) gör allt rätt?

Ni gör det som förväntas av en duktig e-postmarknadsförare. Ni skickar nyhetsbrevet enbart till dem som har bett om det (Permission Marketing). Ni hanterar ert nyhetsbrev via ett system som marknadsförs som den ledande lösningen för e-postmarknadsföring. Och ni följer de råd och tips som leverantören ger...

Trots det har ni problem med att mejlen inte når alla prenumeranter som vill ha nyhetsbrevet.

Om detta helt eller delvis känns igen så är Email Insiders artikel Deliverability Makover (kräver kostnadsfri registrering) ett lästips för dig. Leveransbarhetsexperterna på Return Path låter Email Insiders läsare ta del av hur de arbetar för att säkerställa att så många prenumeranter som möjligt får ett företags nyhetsbrev.

Artikeln ger praktiska tips och idéer till dig som inte vill anlita ett amerikanskt företag som ReturnPath alternativt funderar på anlita ett företag som detta men inte riktigt förstår deras syfte och arbetsmetodik. I Sverige finns - mig veterligen, rätta mig gärna om jag har fel - inget företag som arbetar specialiserat och leverantörsoberoende med optimering av leveransbarhet vid e-postmarknadsföring.

februari 16, 2007 | Permalink

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83421656c53ef00d8353eea2453ef

Listed below are links to weblogs that reference Problem med att få fram nyhetsbrevet trots att ni (tror att ni) gör allt rätt?:

Comments