« Urmodern för konsumentmakt på TV till Sverige | Main | The great opt-in/opt-out issue »

december 05, 2007

Seth Godins nya bok

Seth Godins nya bok Meatball Sundae: Is your marketing out of sync? publiceras i slutet av december. Du som inte kan vänta på släppet kan börja här. Du kan också läsa en intervju med Seth om nya boken hos Stone Temple Consulting:

"it's about how do we build a business that works with new marketing, because the fact is most people work for companies that were built around old marketing."

december 5, 2007 | Permalink

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83421656c53ef00e54faa0c3d8834

Listed below are links to weblogs that reference Seth Godins nya bok:

Comments

Hej,

kul att se att det kommer lite fler poster nu! ;-)

Det är ett stort undantag för mig att inte vänta på reviews ifrån andra som köpt den först, men jag litar så mycket på att det är läsvärt att jag redan förbeställt den.

Skall bli kul att läsa!

mvh,

Kristofer

Posted by: Kristofer Mencák | 5 dec 2007 15.39.31

Skoj att du fortsätter att titta förbi på bloggen trots att det är minst sagt sparsmakat med inlägg dessa dagar. 2007 har varit ett sabbatsår för min del när det gäller internetmarknadsföring. Hoppas komma igång ordentligt nästa år.

Vad gäller böcker och rekommendationer är jag också petnoga med att kolla ett antal källor utöver förlagens ofta allt för uppblåsta utläggningar om deras författares förträffligheter. Men som sagt, Godin är Godin och han klarar bättre än någon annan att bära upp sitt eget namn.

Förutom honom är också McConnell/Huba, Stefan Engeseth och Gary Larson(!) författare som inte behöver mer än viska om sin nya bok innan jag slukar den...unika författare i en blekgrå värld... ;-)

Posted by: Mattias | 5 dec 2007 16.14.51