« Sluta vara en tradigitalist | Main | Kan jag klaga på dig? »

augusti 12, 2008

Nyhetsblixt från e-postindustrin: Return Path köper Habeas

Ifall du arbetar med internationell e-postmarknadsföring är det här något som eventuellt intresserar: Return Path Absorbs Rival Habeas (MarketingVox, 12 augusti).

Return Paths hjälper kunder att effektivisera sina utskick av kommersiella e-postmeddelanden (s.k. "e-mail performance management"). Med tanke på att e-post fortfarande är den mest använda kanalen på Internet kan de tjänster som Return Path erbjuder ha stor påverkan på det utfall som ett företags marknadsföring via e-post genererar. Hur många svenska kunder de har vet jag inte. Med köpet av Habeas stärker dom sin ställning på marknaden ytterligare.

Ifall någon av er som läser detta har erfarenhet att arbeta med Return Paths tjänster skicka gärna ett mejl och berätta litet om det. Framförallt om du arbetar på ett svenskt företag som arbetar med internationell e-postmarknadsföring.

augusti 12, 2008 | Permalink

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83421656c53ef00e553e0ec1c8833

Listed below are links to weblogs that reference Nyhetsblixt från e-postindustrin: Return Path köper Habeas:

Comments

Japp, har ratt mycke erfarenhet att arbeta med Return Path, dom har en hel del bra tjanster, intresant ar att deras basta tjanst inte ar den mest beromda...

Posted by: Fredrik | 23 okt 2008 20.06.52